Nyhedsarkiv

Påskekøreplan 2019 - 6. februar 2019

DHL Freights køreplan for dagene omkring påske ligger nu klar. Du kan hente den ved at klikke på linket herunder.

Påskekøreplan 2019

Ved eventuelle spørgsmål kontakt venligst vores kundeservice på:

DHLFreight.DK@dhl.com

 

 

Ændringer i den tyske vejskat - 15. maj 2018

Den tyske regering har besluttet at udvide antallet af kilometer med vejskat for køretøjer over 3.500 kg med gyldighed fra den 1. juli 2018, således at vejafgiften også gælder de såkaldte Bundesstraßen. Udvidelsen vil øge antallet af kilometer, som pålægges vejskat fra de nuværende 15.000 kilometer til 55.000 kilometer efter den 1. juli.

De endelige satser og strækninger er først for nyligt blevet endeligt bekendtgjort, og vi er i fuld gang med at beregne konsekvenserne af de disse ændringer. De øgede omkostninger vil medføre ændringer i vores tillæg for vejskat på transporter til og fra Tyskland, og de nye satser vil være tilgængelige på dhlfreight.dk inden 1. juli 2018.

Allerede nu ved vi, at den tyske regering varsler yderligere stigninger i vejskatten for hele vejnettet med effekt fra 1. januar 2019. Så snart disse stigninger er endeligt bekræftede, vil vi informere vores kunder nærmere.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos DHL Freight, hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til ovenstående.